Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestrooi de scholfilets met peper en zout en leg ze in een
ingevette vuurvaste schaal.
Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes, bak die in de
boter lichtbruin en bestrooi ze met een beetje zout.
Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing met de melk en roer
er de doperwten, de champignons en de garnalen door.
Laat de saus een beetje afkoelen en roer er dan de room
door.
Giet de saus over de scholfilets.
Dek de schaal met een deksel af en zet hem 10 minuten in het
midden van de
oven.
Roer de geraspte kaas en het paneermeel door elkaar en
bestrooi hier het
gerecht mee.
Zet de schaal nog 10 minuten in de oven (zonder deksel) tot de
bovenkant
goudbruin is (zet hiervoor de schaal een richel boven het
midden van de oven).
Lekker met stokbrood en een gemengde salade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |